We combineren een gesprek met een wandeling in de natuur, die een tot anderhalf uur kan duren.


Tijdens deze wandelsessie loop ik zowel letterlijk als figuurlijk een klein stukje met je mee in je leven, om je te helpen datgene naar boven te halen wat je nodig hebt, om je vragen/ problemen op te lossen.

 

Waarom wandelen?

  • Wanneer je in beweging komt, stap je letterlijk uit de veilige beslotenheid van je werk of privé omgeving. Daardoor word je minder snel afgeleid en is het een stimulans om innerlijk in beweging te komen.
  • Wandelen in de natuur werkt rustgevend, kun je beter je gedachten ordenen en wordt het makkelijker om oude, vastgeroeste gewoontes en gedachten patronen los te laten.
  • Er ontstaat al wandelend ruimte om te luisteren naar je eigen gevoelens en gedachten. Het is een prettige en ontspannen manier om tot verrassende inzichten, helderheid en nieuwe ideeën te komen.
  • Tijdens het wandelen loop je samen naast elkaar in de natuur en is het niet verplicht elkaar aan te kijken. Je kunt je aandacht naar binnen richten en er is ruimte voor stiltes, wat makkelijker kan zijn om iets te uiten, wat gevoelig of emotioneel beladen is.
  • Wandelen geeft je energie en kracht, wat heel gezond is voor je lichaam. Er komen stoffen vrij die helpen om de vermoeidheid en neerslachtigheid op te heffen en past uitstekend in deze tijd, waarin bewustzijn voor de gezondheid een noodzaak is 

 

 

 

Het beste wat je kunt bereiken, is te worden wie je bent.

Na een wandelcoach sessie, mag je zelf aangeven of je behoefte hebt aan een vervolgafspraak. 

Gemiddeld heeft iemand 4 tot 6 gesprekken nodig. Dat kan minder maar ook meer zijn, afhankelijk van je vraag en/of probleem.

 

Natuurlijk behoren op zichzelf staande coaching gesprekken tot de mogelijkheden. Ook zijn telefonische sessies mogelijk na een wandel coach gesprek.

 

Het kennismakingsgesprekis vrijblijvend en gratis. We hebben allebei de gelegenheid om te kijken of het klikt. Pas daarna beslis je of je verder wil gaan met het traject.